Yousee dækningskort og Net

YouseeYousee er et velkendt mobilselskab i Danmark, der dog først for nyligt, er blevet udbyder af mobiltale. Oprindeligt er Yousee en kabelTV firma, der i begyndelsen kun tilbød TV pakker via kabelTV. Fra omkring 15 år siden blev COAX teknologien udvidet til at kunne sende og modtage internet, så alle kabelTV selskaber også kunne tilbyde Bredbånd og faktisk ret hurtigt bredbånd, det gør Ypusee også stadigvæk i dag.

Dækningskort hos Yousee

Yousee er ejet af TDC og det er derfor det veludbyggede TDC netværk, du bliver tilkoblet som kunde. Her er der mere end 3.000 master fordelt over hele Danmark og knaldhurtig 4G samt allerede et mulighed for 5G i de større byer. Hos Yousee kan du se dækning både inde og ude og vælge hvilken type netværk du vil se nærmere på. TDC netværk anses i øjeblikket (2021) for at være det bedst dækkende i Danmark.

5G Hos Yousee

5G giver en langt hurtigere reponstid på internettet og hurtigere surf = langt bedre oplevelse og helt på højde med hvad du oplever med en internetforbindelse via kabler i jorden.

Teknologien har derfor været længe ventet, da den for alvor vil skabe direkte konkurrence mellem det kabelbaserede internetforbindelser og de trådløse.

Hos Yousee er man i fuld gang med at udbygge det eksisterende netværk med 5G og har allerede dækning i flere danske byer.