Yousee dækningskort og Net

Yousee er et velkendt mobilselskab i Danmark, der dog først for nyligt, er blevet udbyder af mobiltale. Oprindeligt er Yousee en kabelTV firma, der i begyndelsen kun tilbød TV pakker via kabelTV. Fra omkring 15 år siden blev COAX teknologien udvidet til at kunne sende og modtage internet, så alle kabelTV selskaber også kunne tilbyde Bredbånd og faktisk ret hurtigt bredbånd, det gør Yousee også stadigvæk i dag.

Dækningskort hos Yousee

Yousee er ejet af TDC og det er derfor det veludbyggede TDC netværk, du bliver tilkoblet som kunde. Her er der mere end 3.000 master fordelt over hele Danmark og knaldhurtig 4G samt allerede et mulighed for 5G i de større byer. Hos Yousee kan du se dækning både inde og ude og vælge hvilken type netværk du vil se nærmere på. TDC netværk anses i øjeblikket (2021) for at være det bedst dækkende i Danmark.

5G Hos Yousee

Fra godt 30 år siden hed Yousee Jysk telefon og var statsejet, de sørgede for at hænge telefonledninger op i pæle over hele Danmark og der var slet ikke noget der hed ”Data”.

Med tiden blev teknologien til de analoge ledninger udviklet og der kunne pludselig sendes data via ledningerne og et modem i hver ende.

I Danmark valgte vi at grave telefonkablerne ned i jorden og investerer i teknologien, så alle hjem kunne få BREDBÅND.

Det var dengang mobilen begyndte at vinde indpas og navnet blev skiftet til TDC.

Mobilt bredbånd hos Yousee

I dag hedder TDC Yousee, når man er privatkunde og TDC, hvis det er erhverv.

De har investeret enormt mange milliarder i opbygningen af et kæmpe netværk af master, der står omkring i hele Danmark og sender / modtager mobildata fra vores mobiltelefoner og fra mobilmodemer i private hjem.

Det samlede netværk er kun 1 ud af 3 i Danmark, 3mobil har også et netværk og Telia / Telenor har et fælles netværk (Kaldes TT-netværk)

Yousee`s mobilnet er blevet kåret som det bedste over flere omgange af telestyrelsen og du kan derfor forvente god dækning og høj datahastighed, hvis du køber et abonnement hos en udbyder, der benytter deres net.

5G

Sidste år købet TDC licenser ind for milliarder og de er i øjeblikket ved at sætte 5G master op over hele Danmark. Mange byer er allerede dækket og du kan afprøve det nye super hurtige netværk, hvis du har et Yousee abonnement og en mobiltelefon med 5G.