Skift internet -og spar

Har du ikke tjekket priserne på internetforbindelser til din bolig de sidste par år, er der ofte meget at spare ved at skifte til en af de nye billige internetforbindelser.

Bare de sidste 5 år, er der sket utroligt meget inden for internetforbindelser i Danmark.
De typiske bredbåndsforbindelser er blevet opgraderet til hurtigere teknologi, så det nu er muligt at leverer helt op til 150 mbit gennem de gamle fastnet telefonkabler i jorden – fra 5 år siden var max. Hastigheden 20 mbit.

Priserne er også faldet, så du i dag får enten lavere pris, eller langt hurtigere internet til samme pris.

Nye internetudbydere presser priserne

En ny type internetleverandører er kommet på markedet og de tilbyder alt den hastighed kablerne kan trække ud til din adresse for Kr. 249 pr. måned.
Bor du tæt på en telecentral vil det betyde, at du kan få helt op til 100 mbit i download og ofte omkring 10 mbit upload til kun 249.

Bor du langt fra en central vil hastigheden være lavere, du kan teste hvor hurtig en forbindelse du kan få på deres hjemmesider.

De nye udbydere hedder Hiper og Kviknet.

Det er meget billigt, kontra det vi så af priser fra bare 3 år siden.

De lavere priser har fået andre leverandører til at gå med og sænke priserne eller skrue op for hastigheden, så vi alle får mere pr. krone.

Der er bare det lille tricks udbyderne ofte benytter sig af og det er at bibeholde alle på de gamle abonnementer uden at give dem samme nye hastigheder eller priser.

Det betyder at du meget vel kan opleve, at dit abonnement er enormt dyrt kontra de nye priser -og så er det med at få skiftet.

Få samlerabat

Hos Telenor har de ikke sat priserne så meget ned, de har derimod lavet et tilbud til dem, der samler deres mobilabonnementer og bredbånd hos dem.
Har du 2 mobilabonnementer får du internet med til kun 99 pr. måned og det giver en besparelse på godt 1200 pr. år.