CallMe Netværk

Mobilselskabet Call Me er Telias svar på en lavpris udbyder af mobiltelefoni og mobilt bredbånd i Danmark.

Mobiludbyderen er ganske enkelt skabt for at lave et budget-firma, der kan hamle op med de andre lavpris selskaber på markedet.

Er Call Me og Telia det samme – nej, ikke helt, der er forskel på de produkter de tilbyder, priserne og den support der er inkluderet.

Hvor godt dækker Call Me?

Trods de ultra lave priser dækker Call Me faktisk enormt godt i Danmark. De benytter Telia / Telenors fælles mobilnetværk og har dermed adgang til mere end 4.000 master fordelt over hele Dk.

Det giver god dækning og hurtig mobildata stort set over det hele i Danmark – Dog er der få begrænsede områder, der ikke dækkes.

Er der 5G hos Call Me?

Ja, Call Me tilbyder 5G dækning og lynhurtig mobildata i alle Danmarks større byer. Der arbejdes i øjeblikket på at dække hele Danmark og der monteres hver eneste dag nye master.

Lige nu er det primært de helt store byer, som er helt dækket med 5G , men de mindre er også snart helt dækket.

Er der binding hos Call Me?

Nej, på mobilabonnementerne er der ingen binding ud over den måned du betaler for, når du opretter abonnementet.

Du kan med andre ord opsige dit mobilabonnement allerede 5 minutter efter du har tegnet det og kun komme til at betale for en måned.

Der kan være binding på Mobilt bredbånd hos Call Me alt efter hvilken pakke du vælger. Vælger du en pakke inkluderet et dyrt modem, vil de gerne have du bliver hos dm mindst 6 måneder, så routeren er betalt.

Ret fede features inkluderet i mobilabonnementerne

Er du f.eks. i tvivl om hvor meget resterende data du har i dit abonnement, så kan du blot sende en Sms til 81 111 med teksten FORBRUG, så modtager du en oversigt over hvad du har brugt og hvor meget data du har tilbage.

Det er naturligvis helt gratis og en ret fed feature, så du slipper for at logge på.